Whale baby Nest - 2 in 1
Whale baby Nest - 2 in 1

Whale baby Nest - 2 in 1

Regular price€43,00
/
Tax included.

Fole për bebe 2në1, përdoret në dy anë, njëra anë ka metrialpoplin kurse tjetra lino. Madhësia e folesë së mbyllur: 80x100 cm 

Kujdesi: mund të pastrohen në lavatrice në 20-30 gradë celcius. 

Punuar ngadale me dorë

ENGLISH:

Nest for babies 2 in 1, used on both sides, one side has poplin material and the other linen. Closed nest size: 80x100 cm

Care: can be washed in the washing machine at 20-30 degrees Celsius.

Handmade, slowmade.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.