Star Wooden Tower - 6 stacks
Star Wooden Tower - 6 stacks

Star Wooden Tower - 6 stacks

Regular price€20,00
/
Tax included.

Kulla e Yjeve është 20 cm e gjatë. Pjesa e poshtme është 13.5 cm në diametër
Kulla jonë prej druri është punuar me dorë nga druri i ahut.

FRYMËZON KREATIVITETIN: Kjo do të jetë e shkëlqyeshme për kreativitetin, imagjinatën, lojën dhe njohjen e ngjyrave/madhësive/krahasimit. Mund të përdoret edhe për dekorim në dhomën e fëmijëve tuaj.

Kjo lodër është tërësisht e punuar me dorë dhe nuk përmbanë asnjë lëndë të dëmshme.Të gjitha bojërat tona janë me bazë uji, pa erë, të padëmshme për shëndetin e fëmijëve tanë dhe të certifikuara EN71-3.
Lodrat prej druri janë më të forta dhe më të qëndrueshme dhe po ashtu janë shumë të pastra për sa i përket higjienës dhe nuk përmbajnë baktere.
Kur fëmijët tanë luajnë me lodra prej druri, domethënë kur prekin lodrën e drurit, ata perceptojnë temperaturën dhe strukturën e saj.

ENGLISH:

The Star Tower is 20 cm tall. The bottom is 13.5 cm in diameter
Our wooden tower is handcrafted from beech wood.

INSPIRES CREATIVITY: This will be great for creativity, imagination, pretend play, and color/size/comparison recognition. It can also be used for decoration in your children's room.

This toy is handmade and contains no harmful substances.
All our paints are water-based, odorless, harmless to our children's health, and EN71-3 certified.


Wooden toys are more durable and stronger than other toys, they also are very clean in terms of hygiene and germs.
When our children play with wooden toys, when they touch the wooden toy, they perceive its temperature and texture.

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.