Cream ~ Flecked Pixie Beanie
Cream ~ Flecked Pixie Beanie
Cream ~ Flecked Pixie Beanie
Cream ~ Flecked Pixie Beanie

Cream ~ Flecked Pixie Beanie

Regular price€8,99
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

E bërë nga materiali 100% pambuk, kjo kapelë do t'i shkonte për shtat çdo djali apo vajze. E përshtatshme për pranverë, vjeshtë apo dimër.

Shiriti i kapelës i bashkangjitur kalon në pjesën e pasme dhe mund të lidhet nën mjekër ose të lihet i lirë. Ka shumë shtrirje dhe hapësirë për tu rritur falë pambukut të rëndë dhe thurjes së vijave, kështu që kjo kapelë mund të përshtatet për disa sezona.

Vjen në tri ngjyra 

Mosha: 1-3 vjeç

ENGLISH

Made of 100% cotton, this hat will suit any boy or girl. It's the ultimate winter, spring or autumn warmer. The hat would suit either a boy or girl.

The attached cord band runs across the back and can be tied under the chin or left loose. There's lots of stretch and room to grow thanks to the bulky cotton and rib stitch, so this hat should fit for several seasons.

Comes in three colors

Age: 1-3 years old

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like