Cream Organic Cotton Headband
Cream Organic Cotton Headband

Cream Organic Cotton Headband

Regular price€5,00
/
Tax included.

Size

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

  • ✋ E punuar me dorë
  • Materiali 100% pambuk organik

ENGLISH

  • ✋ Handmade
    Material 100% organic ribbed cotton

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.