Cube Milestone
Cube Milestone

Cube Milestone

Regular price€16,99
/
Tax included.

Baby Molla Milestone & Moment collection 🍎

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Janë mënyra perfekte për të ruajtur momentet më të veçanta të bebes tuaj që nga lindja.
Gjithsej 5 kuba me shenime te ndryshme

Te dizajnuara dhe ilustruara nga Baby Molla 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like