Daisy Pacifier Clip - Mbajtëse për meme
Daisy Pacifier Clip - Mbajtëse për meme
Daisy Pacifier Clip - Mbajtëse për meme
Daisy Pacifier Clip - Mbajtëse për meme
Daisy Pacifier Clip - Mbajtëse për meme
Daisy Pacifier Clip - Mbajtëse për meme

Daisy Pacifier Clip - Mbajtëse për meme

Regular price€6,00
/
Tax included.

Color

E punuar me dorë, kjo mabjtëse për meme është unike, dhe memet e juaja nuk humbin asnjëherë.

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.