Doe Plush Blanket 2in1
Doe Plush Blanket 2in1

Doe Plush Blanket 2in1

Regular price€25,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Batanije e punuar me dorë nga koleksioni "Doe"

Madhësia: 100x80cm

Kujdesi: të pastrohet në 20 gradë celcius

*ngjyrat mund të dallojnë lehtësisht varërisht nga ekrani

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.