English Milestones and Moment Collection
English Milestones and Moment Collection
English Milestones and Moment Collection
English Milestones and Moment Collection

English Milestones and Moment Collection

Regular price€19,99
/
Tax included.

Baby Molla Milestone & Moment collection + çante 🍎

Te dizajnuara dhe ilustruara nga Baby Molla 

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Janë mënyra perfekte për të ruajtur momentet më të veçanta të bebes tuaj që nga lindja.

Kjo paketë prej 13 disqeve të drurit, nga te cilat të gjitha janë në të dy anët, gjithsej 26 janë një mbështetës fotografik i lezetshëm për të kapur të gjitha rastet e veçanta të vitit të parë të foshnjës tuaj.

Koleksioni është i përsosur si një dhuratë kur gjinia është akoma e panjohur dhe gjithashtu e përkryer për djemtë ose vajzat.

Baby Molla Milestone & Moment collection janë produkt natyral prej druri, prandaj jo secili disk është i njëjtë.

Ju lutemi vini re se këto disqe mund të përdoren vetëm për fotografi dhe nuk mund të përdoren si lodër për fëmijën.

Materiali: Dru
Madhësia: 10x10x0.3cm

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.