Floral Garden Crib sheet + pillow case

Floral Garden Crib sheet + pillow case

Regular price€17,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Size

Çarçaf dhe këllëf për jastëk për shtrat të bebes.

Vjen në dy madhësi standarde 60x120x20 cm, dhe këllëf jastëku 35x45cm.
Si dhe: 90x200x28cm dhe këllëf jastëku 50x70cm

Bërë 100% nga pambuku organik pëlhurë e satenit.
Me ngjyra organike të cilat kanë për bazë ujin dhe nuk janë të dëmshme për shëndet.

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 30 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

Mund të ket dallim mes ngjyrave në ekran dhe ngjyrave reale për shkak të ekraneve të ndryshme.


ENGLISH

Baby crib sheet and pillowcase

Standard size 60x120x20 cm, and pillowcase 35x45cm.
 90x200x28cm and pillow case 50x70cm


Made from 100% organic cotton satin fabric.
With organic dyes which are water-based and are not harmful to health.

CAUTION:
- Can be cleaned at 30 degrees.
- Do not use bleach

There may be a slight difference between the colors on the screen and the actual colors due to different screens.


Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.