Frigg Daisy - Baked Clay Silicone
Frigg Daisy - Baked Clay Silicone

Frigg Daisy - Baked Clay Silicone

Regular price €6,50 Sale price€3,25
/
Tax included.

Size

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Linja FRIGG e biberonëve prej silikoni me ngjyra është krijuar me kujdes për komoditetin e bebes tuaj. Kurba e jashtme e mban biberonin nga lëkura e tyre delikate, ndërsa tiparet si vrimat e ajrit dhe një dorezë sigurie sigurojnë që fëmija juaj të mbetet i sigurt.

Në dispozicion në një gamë të ngjyrave të buta, biberonët FRIGG bëjnë një shtesë të bukur në koleksionin tuaj të gjërave të domosdoshme për fëmijë.

Thithka e biberonit është bërë nga 100% silikoni i gradës mjekësore.

100% pa BPA, PVC dhe toksinat.

Dizajnuar dhe prodhuar në Danimarkë.

Sterilizoni në ujë të vluar për 2 minuta para përdorimit të parë dhe më pas rregullisht. Inspektoni biblat rregullisht dhe hidhni nëse ka ndonjë shenjë deteorizimi.
***
Për higjienë dhe siguri optimale, kufizoni përdorimin e secilit biberon në 4-6 javë.

Ne përdorim një sistem madhësie bazuar në gjatësinë totale të fëmijës tuaj në centimetra. Korrespondenca në muaj ose vite është vetëm për informacion dhe mund të mos i përgjigjet fëmijës tuaj.

ENGLISH

The FRIGG line of colorblock silicone pacifiers has been thoughtfully designed for your baby's comfort. The outward curve keeps the pacifier off their delicate skin, while features like air holes and a security handle ensure your baby stays safe.

Available in a range of soft colors, FRIGG pacifiers make a beautiful addition to your collection of baby essentials.

Pacifier nipple is made from 100% medical grade silicone. 

100% free from BPA, PVC and phthalates.

Designed and manufactured in Denmark.

Sterilize in boiling water for 2 minutes before first use and then on a regular basis. Inspect bibs regularly and throw away if any sign of deteorientation.
*** 
For optimal hygiene and security, limit use of each soother to 4-6 weeks.
We use a size system based on the total length of your child in centimeters. The correspondence in months or years is just for information and may not correspond to your child.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.