Furçë e flokëve për bebe

Furçë e flokëve për bebe

Regular price€8,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship
Furça e flokëve Baby Molla me qime të dhisë është e butë dhe e prek butësisht kokën e foshnjave. Nuk përmban plastikë apo  materiale sintetike dhe është tërësisht e prodhuar me produkte natyrale. Vjen bashkë me një cantë pambuku.
  • Qimet e buta janë perfekte për simulimin e kokës së bebeve.
  • Qetësues dhe relaksues për fëmijën
  • E shkëlqyeshme për masazh të kokës
  • Bërë nga 100% dru ahu dhe lesh dhie

ENGLISH

Baby Molla Hair Brush with goat hair is soft and gentle on the baby's head. There aren't used any synthetic materials or nylon and it is produced with natural products. With it comes a cotton bag. 

  • Soft bristles are perfect for simulating a baby's head.
  • Soothing and relaxing for the baby
  • Great for scalp massage
  • Made from 100% beechwood and goat wool

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like