Furçë për celulit
Furçë për celulit
Furçë për celulit

Furçë për celulit

Regular price€10,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Furça për celulit është e bërë nga produkte natyrale nga druri dhe qimet e kalit që i japin një butësi dhe përdorshmëri të lehtë. Mund të përdoret në lëkurë të thatë apo edhe të kombinohet me vaj apo produkte tjera të lëkurës. 

Benefitet  e dry brushing

Rrit qarkullimin e gjakut : Nëse keni vënë re se lëkura juaj është skuqur pas përdorimit l është rezultat i rritjes së qarkullimit në zonat ku keni larë me furçë të thatë. Trupi juaj thjesht po pompon më shumë gjak në ato zona.
Ndihmon me qarkullimin limfatik: Larja me furce të thatë përshpejton pompimin e gjakut, gjë që ndihmon limfën të kalojë nëpër trup, duke larguar më shpejt toksinat dhe patogjenët.
Eliminoni lëkurën e vdekur: Si me të gjitha metodat e eksfolimit, larja e thatë largon papastërtitë dhe yndyrën nga dita, si dhe qelizat e vdekura të lëkurës. Rezultati është qarkullimi i rritur i qelizave dhe lëkura më rrezatuese dhe e lëmuar.
Mbush lëkurën: Shumë betohen se celuliti i tyre është më pak i dukshëm pas një larjeje të thatë, për shkak të efektit të përkohshëm të ënjtjes që ka në lëkurë. 

Si të përdoret Furça e thatë?
Fillimisht sigurohuni që lëkura juaj të jetë plotësisht e thatë.
Duke filluar nga kyçi i këmbës, lëvizni e furçën mbi lëkurën tuaj me lëvizje të gjata rrethore që shkojnë në drejtim të zemrës.
Mbani një presion paksa të fortë gjatë tharjes së furçës.
Mund ta përdorni në çdo kohë të ditës por preferohet para dushit, Pas shpëlarjes, lyejeni me një hidratues për të mbyllur të gjithë punën tuaj të vështirë.

  ENGLISH

  The cellulite brush is made from natural wood products and horsehair that give softness and ease of use. Can be used dried on the skin or combined with oil or other skincare products.

  Dry Brushing Benefits

  Boosts circulation: If you have noticed that your skin will be used as a result of its ordering in the areas where you have washed with such a brush. Your body is simply pumping more blood to those areas.
  Aids with lymphatic drainage: Brushing speeds up blood pumping, which helps lymph to pass through the body, removing toxins and pathogens faster.
  Exfoliates dead skin:  As with exfoliation methods, washing removes impurities and grease from the day, like the cells of all the dead. The result is more mature and more radiant and smooth skin.
  Plumps the skin: Many swear that tire cellulite is less noticeable after a wash, due to the temporary swelling effect it has on the skin.

  How to use the Dry Brush?
  First, make sure your skin is dry completely.
  Starting at the ankle, move the brush over your skin in long circular motions toward the heart.
  Maintain a slightly strong pressure while drying the brush

  You can dry-brush at any time of day, it is preferred right before you shower. After you rinse off, slather on a moisturizer to seal in all of your hard work.


   Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

   Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

   Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Krijuar me dashuri

   Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

   Shih Kapelet

   Pako të riciklueshme

   Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.