Gift Box 1
Gift Box 1
Gift Box 1
Gift Box 1
Gift Box 1

Gift Box 1

Regular price €52,98 Sale price€47,60
/
Tax included.

Përfshihen:

- Karta kalendarike 20x20cm

- Batanije Mulisn "Apples"

- Napë Muslin " Apples"

- Lepuroshi "comfort Sleeping Bunny"

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.