Giraffe Set
Giraffe Set
Giraffe Set
Giraffe Set
Giraffe Set
Giraffe Set

Giraffe Set

Regular price €57,00 Sale price€51,99
/
Tax included.

Set produktesh nga dizajni ynë me Gjirafa, të punuara ngadale me dorë nga materiali muslin 100% pambuk organik. 

Në set përfshihen:

  • Thes Gjumi 1.5 Tog, gjatësia e thesit: 80 cm (0-18 muaj)
  • Kapelë 0-12 muaj apo sipas kërkesës
  • Batanije 100x80 cm
  • Gushore 6-12 muaj

Kujdesi: të pastrohet ne 20-30 gradë në anën delikate

ENGLISH

Set of products from our Giraffe design, slowly handmade from muslin material 100% organic cotton.
The set includes:

  • Sleeping bag 1.5 Tog, bag length: 80 cm (0-18 months)
  • Hat 0-12 months or upon request
  • Blanket 100x80 cm
  • Bib 6-12 months

Care: wash at 20-30 degrees. 

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.