Green Comfort Bunny
Green Comfort Bunny

Green Comfort Bunny

Regular price€9,99
/
Tax included.

Ky lepur i lezetshëm është bërë prej materialit muslin, pambuk organik shumë i butë, delikat dhe që merr frymë, gjë që i bën ato miqësore ndaj foshnjës dhe të përshtatshme për t’u përdorur që në ditët e para të lindjes. Lepurushi mund të përdoret si një lodër e këndshme, shoqërues ose batanije sigurie.

  • Materiali: Muslin 100 % pambuk
  • Gjatësia: 45 cm
  • Punuar ngadale me dorë

ENGLISH

This cute bunny is made of very soft, delicate and breathable organic cotton muslin fabric which makes them baby-friendly and suitable to use from the first days of the birth. The bunny can be used as a cuddly toy, comforter or security blanket.

  • Four Layer 100 % Cotton Muslin
  • Length: 45 cm
  • Slow-made, handmade

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.