Linen grey tshirt + pants
Linen grey tshirt + pants
Linen grey tshirt + pants

Linen grey tshirt + pants

Regular price€23,00
/
Tax included.

Size

Bluzë dhe pantollone verore me material lino, perfekte për stinen e verës dhe të lehta.

Materiali: 100% pambuk
Kujdesi: të pastrohen në 30 gradë

English

Summer blouse and pants with linen fabric, perfect for summer and very light to wear.
Material: 100% cotton
Care: wash at 30 degrees

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.