Grey Linen Dress with Headband
Grey Linen Dress with Headband
Grey Linen Dress with Headband

Grey Linen Dress with Headband

Regular price€25,00
/
Tax included.

Madhesia - Size
  • In stock, ready to ship

Fustan verorë me material lino, perfekt dhe komod për stinën e verës.

Materiali: 100% pambuk
Kujdesi: të pastrohen në 30 gradë

English

Summer dress with linen fabric, perfect and comfortable for summer.

Material: 100% cotton
Care: wash at 30 degrees

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like