Grey Linen Duvet Cover + Pillow case
Grey Linen Duvet Cover + Pillow case

Grey Linen Duvet Cover + Pillow case

Regular price €23,00 Sale price€16,99
/
Tax included.

Këllëf për jorgan (postavë) 110x80cm si dhe këllëf për jastëk  35x45cm 

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 20 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

mosha: 0-5 vjeç
Mund të ket dallim mes ngjyrave në ekran dhe ngjyrave reale për shkak të ekraneve të ndryshme.

100% lino pambuk

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.