Hello world disc
Hello world disc
Hello world disc

Hello world disc

Regular price€6,00
/
Tax included.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Disku kalendarik për foshnje Hello World, është dhurata perfekte për një bebe të sapolindur. Bën fotografitë tuaja të veçanta dhe nje aksesor shume i bukur për ta nbajtur kujtim. 
Te dizajnuara dhe ilustruara nga Baby Molla 
Madhësia: 19x19cm
Sasia: 1 copë ( e shtypur në dy anë)

ENGLISH

The Hello World baby milestone disc is the perfect gift for a newborn baby. Makes your photos special and a very nice accessory to keep it as a souvenir.

Designed and illustrated by Baby Molla Size: 20x20 cm
Quantity: 1 piece (printed on both sides)

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like