Muslin Blankets
Muslin Blankets
Muslin Blankets
Muslin Blankets

Muslin Blankets

Regular price€15,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Color

Batanije muslin 4 shtresore me tri ngjyra të ndryshme. Mund të përdoret që nga lindja poashtu edhe si mbulesë për maksikozë. 

  • Materiali: Muslin - 100% pambuk Organik
  • Madhësia: 80x80 cm 
  • Kujdesi: të pastrohet në lavatrice në anën delikate.

ENGLISH:

4-layer muslin blanket in three different colors. It can be used from birth also as a cover for maxicos.

  • Material: Muslin - 100% Organic cotton
  • Size: 80x80 cm
  • Care: machine wash on the delicate side.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like