It's a Boy Disc

It's a Boy Disc

Regular price€9,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Disku kalendarik për foshnje It's a Boy , është dhurata perfekte për një nanë apo bebe të sapolindur. Bën fotografitë tuaja të veçanta dhe nje aksesor shume i bukur për ta mbajtur kujtim. Në njërën anë është shkrimi It's a boy, kurse në anën tjetër është shkrimi Hello World me detajet e bebes së sapolindur. Mund poashtu të përdoret për zbullimin e gjinisë së bebes si dhe në fotosesionet e juaja të shtatzanisë. 


Te dizajnuara dhe ilustruara nga Baby Molla 
Madhësia: 20x20cm
Sasia: 1 copë (e gdhendur me laser në dy anët)

ENGLISH

Accessories are not exchangeable or returnable!
It's a Boy Calendar Disc is the perfect gift for a new mom or baby. It makes your photos special and a very nice accessory to keep as a memory. On one side is the text It's a Boy, and on the other side is the script Hello World with the details of the newborn baby. It can also be used to reveal the baby's gender as well as in your pregnancy photoshoots.

Designed and illustrated by Baby Molla ™
Dimensions: 20 x 20 cm
Quantity: 1 piece (laser engraved on both sides)

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like