Jorgan dhe jastëk

Jorgan dhe jastëk

Regular price€22,00
/
Tax included.

Jorgan dhe jastëk për shtrat të bebes. 

Dimensionet: jorgani: 110 x 80cm si dhe jastëku 35x45cm

English:

Quilt and pillow for baby crib.
Dimensions: quilt: 110 x 80cm and pillow 35x45cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.