Këllëf për jorgan, qarqaf & këllëf për jastëk
Këllëf për jorgan, qarqaf & këllëf për jastëk
Këllëf për jorgan, qarqaf & këllëf për jastëk

Këllëf për jorgan, qarqaf & këllëf për jastëk

Regular price€50,00
/
Tax included.

Të punuara me dorë nga materiali muslin, 100% pambuk.

Dimensionet: 

Këllëfi për jorgan: 100x150 cm

Qarqafi: 120x170  cm

Këllëfi për jastëk: 35x45 cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.