Krehër për flokë për fëmijë
Krehër për flokë për fëmijë
Krehër për flokë për fëmijë

Krehër për flokë për fëmijë

Regular price€10,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

I lehtë dhe i përshtatshëm për tu përdorur dhe nuk i kap flokët e fëmijëve.

Materiali: bambu

Madhësia: 16x5 cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.