Kukulla Azem
Kukulla Azem

Kukulla Azem

Regular price€34,00
/
Tax included.

Color

Ideuar dhe krijuar nga Baby Molla, ku insprimi ynë ishin figurat tona kombëtare; Shote dhe Azem Galica. Këto kukulla janë nje shoqërues i shkëlqyer gjumi apo edhe lodër për të vegjlit tuaj, si dhe një dhuratë perfekte. 

Lodra Amigurumi me emrin Azem vjen tek ju me një thurrje speciale, dhe plot detaje të vogla të cilat e bëjnë atë të veçantë dhe të bukur. 

Jeleku mund ti hiqet

Materiali: 100% pambuk, i punuar me dorë

Madhësia: 31cm

*Këto produkte janë të dizajnuara dhe punuara nga #BabyMolla e cila zotëron të drejtën autoriale. Këto produkte janë të mbrijtura me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like