Kukulla Diell - Diell Doll

Kukulla Diell - Diell Doll

Regular price €29,99 Sale price€25,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Lodra Amigurumi me emrin Diell vjen tek ju me një thurrje speciale, dhe plot detaje të vogla të cilat e bëjnë atë të veçantë dhe të bukur. Një shok i veçantë nga pambuku vogëlushin tuaj. 

Amigurumi (japonisht: 編 み ぐ み lit, lit. "lodër e mbushur me grep ose e thurur") është arti japonez i thurjes ose thurjes me grep të krijesave të vogla, të mbushura.

Materiali: 100% pambuk e thurrur me dorë

Madhësia: 28cm

ENGLISH

Amigurumi toy named Hana comes to you with special knitting, and full of small details which make it special and beautiful. A special cotton friend for your little one.

Amigurumi (Japanese:  み. み lit, lit. "crocheted or knitted toy") is the Japanese art of knitting or crocheting small, stuffed creatures.

Material: 100% cotton / hand-knitted
Size: 28cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.