Kukulla Hanë - Hanë Doll

Kukulla Hanë - Hanë Doll

Regular price €29,99 Sale price€17,99
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Lodra Amigurumi me emrin Hanë vjen tek ju me një thurrje speciale, dhe plot detaje të vogla të cilat e bëjnë atë të veçantë dhe të bukur. Një shoqe e veçantë nga pambuku vogëlushen tuaj. 

Amigurumi (japonisht: 編 み ぐ み lit, lit. "lodër e mbushur me grep ose e thurur") është arti japonez i thurjes ose thurjes me grep të krijesave të vogla, të mbushura.

Materiali: 100% pambuk e thurrur me dorë

Madhësia: 28cm

ENGLISH

Amigurumi toy named Hana comes to you with a special knitting, and full of small details which make it special and beautiful.  A special cotton friend for your little one.

Amigurumi (Japanese:  み. み lit, lit. "crocheted or knitted toy") is the Japanese art of knitting or crocheting small, stuffed creatures.

Material: 100% cotton / hand-knitted
Size: 28cm

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like