Leaf Playmat ~ Gjeth shtrojë

Leaf Playmat ~ Gjeth shtrojë

Regular price€35,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

✋ Handmade ~ e punuar me dorë

Shtrojë e punuar me dorë e cila mund të përdoret si: batanije / mbulesë / shtrojë për bebe / shtrojë afēr shtratit

~Lino të certifikuar 100% natyral OEKO-TEX
~anti alergjik
~i sigurt për foshnjat
~ i bërë me dashuri dhe vëmendje për secilin detaj
~gjethi është i trashë, i butë, dhe i këndshëm për tu prekur dhe për të fjetur
~ dhuratë e shkëlqyer për një të porsalindur, gratë, familjen
~mbushje e çertifikuar me pambuk të ricikluar
Është e lehtë për tu larë, po ashtu mund te hekuroset.

Materiali: Linen / me fije liri
Gjatësia: 120 Centimetra; Gjerësia: 100 Centimetra

 ENGLISH

Handmade play mat which can be used as: blanket / cover / baby bedding / rug

100% natural linen OEKO-TEX Certified
~Anti allergic
~ Safe for babies
~ Made with love and attention to every detail
~ The leaf is thick, soft, and pleasant to the touch and to sleep
Excellent gift for a newborn, women, family
~ certified filling with recycled cotton
It is easy to wash, it can also be ironed.

Material: Linen / linen yarn
Length: 120 Centimeters; Width: 100 Centimeters

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like