Light Purple Underwear

Light Purple Underwear

Regular price €10,00 Sale price€6,99
/
Tax included.

Size

Maicë dhe brekë për vajza

Mosha: 2,3,4,5 vjec

Materiali: Pambuk

English: 

T-shirt and panties for girls
Age: 2,3,4,5 years
Material: Cotton

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.