Memory Blanket - Batanije Kalendarike
Memory Blanket - Batanije Kalendarike

Memory Blanket - Batanije Kalendarike

Regular price€16,99
/
Tax included.

Ilustruar në letër me dorë kjo batanije kalendarike do ti bëj kujtimet e bebes tuaj të veçanta dhe të paharrueshme.

Madhësia: 100x140cm

Materiali: Poliester

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

Të gjitha të drejtat i përkasin Baby Molla

ENGLISH:

Illustrated and painted by hand this blanket will make your baby's memories and moments special and unforgettable.

Size: 100x140cm

Fabric: Polyester

* This design was hand-illustrated by Baby Molla, and is protected by law (LAW No. 04 / L-065) on copyright. Any copying will be prosecuted by law.

Baby Molla- all rights reserved

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.