Molla Sensory Table - Tavolinë Shqisore Molla
Molla Sensory Table - Tavolinë Shqisore Molla
Molla Sensory Table - Tavolinë Shqisore Molla

Molla Sensory Table - Tavolinë Shqisore Molla

Regular price€100,00
/
Tax included.

Kjo tavolinë për fëmijë përshine dy karrike, si dhe sirtarët e plasktikës që pastrohen shumë lehtë vetëm me ujë. Tavolina Shqisore Molla është një aksesor thelbësorë të zhvillimit të fëmijëve. Tavolina shqisore ofron krijimin e aftësive të shkëlqyera motorike pasi fëmijët duhet të përdorin duart e tyre për të bashkëvepruar me objektet. Ata do të luajnë me çdo gjë që është në tryezë. Ata mund të formojnë apo luajnë me topa, do të derdhin rërë, të formojnë argjilë dhe të kapin lugë etj.

Disa nga benefitet janë:

 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre njohëse
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë gjuhësore
 • Ndihmon fëmijët të zhvillohen socialisht dhe emocionalisht
 • Ndihmon fëmijët të relaksohen
 • Ndihmon në zhvillimin e kreativitetit të fëmijës suaj
 • U jep fëmijëve një ndjenjë ekuilibri

Përmbajtja e paketimit: 1 tavolinë, 2 stola, mbulesë MDF, 2 sirtarë me shina

Përmasat e tavolinës: lartësia: 53 cm, gjatësia: 90 cm, gjerësia: 45 cm

Përmasat e stolit: lartësia 27 cm, gjatësia 32 cm, gjerësia: 21 cm 


Sirtarët e plastikës nuk përmbajnë substanca të dëmshme dhe BPA, ato mund të lahen.
Ofron shumë vite përdorim falë strukturës së tij, këmbëve prej druri dhe lidhjeve të këmbëve prej çeliku. Nuk e dëmton dyshemenë.

ENGLISH

The Molla Sensory table includes two benches and 2 plastic drawers that are very easy to clean with just water. The Molla Sensory Table is a unique accessory for children. The sensory table features fine motor skills as they use their hands to interact with the objects. They will do with whatever is on the table. They can use a mold or play with balls, use clay and grab spoons, etc.

Some of the benefits are:

 • It helps children develop their cognitive skills
 • Helps children develop language skills
 • It helps our children socially and emotionally
 • Helps children relax
 • It helps support your children's creativity
 • It gives children a sense of balance

Package contains: 1 table, 2 benches, MDF cover, 2 drawers with rails
Table dimensions: height: 53 cm, length: 90 cm, width: 45 cm
Bench dimensions: height 27 cm, length 32 cm, width: 21 cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.