Moon Jumpsuit & Bunny Bonnet
Moon Jumpsuit & Bunny Bonnet
Moon Jumpsuit & Bunny Bonnet

Moon Jumpsuit & Bunny Bonnet

Regular price€19,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Shpihoza dhe Boneti Lepur 

Mund të përdoren për të sapolindur apo deri në 5kg. 

Madhësia 0-3 muaj, perfekte për bebushat dhe lëkurën e tyre të ndjeshme.

me çertifikatë GOTS të tekstilit

Materiali: Muslin

Pastrimi: të pastrohet në 30° C, ngjyrat nuk i ndryshojnë asnjëherë.

Mos e thani në tharëse

ENGLISH

Jumpsuit and Bunny Bonnet

Can be used for newborns or up to 5 kg.

Size 0-3 months, perfect for babies and their sensitive skin.

with GOTS textile certificate

Fabric: Muslin

Care: wash at 30 ° C, colors never change.

Do not tumble dry

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.