Moon Plush Pillow

Moon Plush Pillow

Regular price€9,99
/
Tax included.

Jastëk me pellush në formë ylli, mund të përdoret për dekorim apo edhe si lodër.
  • I punuar me dorë
  • Madhësia: 34X34 cm
  • Kujdesi: mund të pastrohet në lavatrice në anën delikate

ENGLISH:

Star-shaped plush pillow, can be used for decoration or even as a toy.

  • Handcrafted
  • Size: 34X34 cm
  • Care: machine washable on the delicate side

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like