Mushroom Collection
Mushroom Collection
Mushroom Collection
Mushroom Collection

Mushroom Collection

Regular price €45,99 Sale price€41,39
/
Tax included.

Size

Koleksioni "Mushrooms"

Ky koleksion është i inspiruar nga natyra dhe stina e vjeshtës, dhe natyrisht nga kërpudhat. I tëri është i ilustruar me dorë me ngjyra të ujit. 

Përfshihet:

Batanija: 80x100 cm

Mbështjellëse / Napë: 120x120 cm

Body / benkicë

Të gjitha të pastrohen në 20 grade celcius.

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.