Muslin Bib ~ Lemons

Muslin Bib ~ Lemons

Regular price€4,00
/
Tax included.

Përparëse / Gushore 

Materiali: 100% Pambuk

Të pastrohet në 20-30 gradë

Organike të çertifikuara nga standardi global i tekstilit 

ENGLISH 

Muslin blanket + bib
Material: 100% Cotton
Wash in:  20 degrees. 

Organic certified by global standards and organic textiles


Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.