Muslin Bibs
Muslin Bibs
Muslin Bibs
Muslin Bibs
Muslin Bibs
Muslin Bibs
Muslin Bibs
Muslin Bibs
Muslin Bibs

Muslin Bibs

Regular price€4,00
/
Tax included.

Color

Materiali: Muslin 10% pambuk

Të punuara me dorë 

Me dy susta 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like