Muslin hand-knitted blanket 2in1 - Green
Muslin hand-knitted blanket 2in1 - Green
Muslin hand-knitted blanket 2in1 - Green

Muslin hand-knitted blanket 2in1 - Green

Regular price€25,00
/
Tax included.

90x110 cm

100% Cotton

Can be washed at 20 degrees

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.