Pantollona nga Muslin - Muslin Pants
Pantollona nga Muslin - Muslin Pants
Pantollona nga Muslin - Muslin Pants
Pantollona nga Muslin - Muslin Pants

Pantollona nga Muslin - Muslin Pants

Regular price€10,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Color

Të punuara ngadalë me dorë
100% Pambuk,

Mosha: 6-12 muaj

Pantallona Muslin për Fëmijë
•Të lehta, dhe të buta.
• të pastrohen në 30°C
•Mos i thani në tharëse.

ENGLISH

Handmade / Slowmade
100% Cotton, Kids Muslin Trousers / Pants
Age: 6-12 months
•Lightweight, Breathable and Seasonal.
•30°C machine wash.
•Do not tumble dry.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.