Mustard Comfort Bunny
Mustard Comfort Bunny

Mustard Comfort Bunny

Regular price€9,50
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Handmade

Këto lepuj të lezetshëm janë bërë prej materialit muslin, pambuk organik shumë i butë, delikat dhe që merr frymë, gjë që i bën ato miqësore ndaj foshnjës dhe të përshtatshme për t’u përdorur që në ditët e para të lindjes. Lepurushat mund të përdoren si një lodër e këndshme, ngushëlluese ose batanije sigurie.

Materiali: Muslin me katër shtresa 100 % pambuk

Gjatësia: 40 cm

ENGLISH

These cute bunnies are made of very soft, delicate and breathable organic cotton muslin fabric which makes them baby friendly and suitable to use from the first days of the birth. The bunnies can be used as a cuddly toy, comforter or security blanket.

Four Layer 100 % Cotton Muslin Length: 40 cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.