My sunshine Blanket / Batanije dy anësore
My sunshine Blanket / Batanije dy anësore

My sunshine Blanket / Batanije dy anësore

Regular price€23,00
/
Tax included.

Madhesia: 80 × 90 cm

Përdoret në dy anë
100% pambuk organik

ENGLISH

Size: 80 × 90 cm
Used on both sides
100% organic cotton

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.