You are My Sunshine Romper + hat
You are My Sunshine Romper + hat

You are My Sunshine Romper + hat

Regular price€17,99
/
Tax included.

Size

Kjo bluzë është perfekte për këtë stinë sepse është e bërë nga pambuku dhe mban të voglën tuaj ngrohtë. Në set përfshihet bluza me kapelë

Të lahet në 20 gradë celcius

English

This romper is perfect for this season because it is made of cotton and keeps your little one warm. The set includes romper and hat.
Wash at 20 degrees Celsius

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.