Natural Beige - 3 Pieces Top & Bottom Set and Hat
Natural Beige - 3 Pieces Top & Bottom Set and Hat

Natural Beige - 3 Pieces Top & Bottom Set and Hat

Regular price €22,00 Sale price€16,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Size

Produktet tona janë prej 100% pambuk. Prudukt i shkëlqyer dhe prodhim cilësor.  Prodhuar nga pëlhurë antibakteriale që rekomandohet për shëndetin e fëmijës dhe foshnjës. 

Seti vjen me 3 pjesë, kapele, bluzë dhe pantollona

ENGLISH

Our products are made of 100% cotton. Excellent product and production. Made of antibacterial fabric that is recommended for the health of children and babies.


The set comes with 3 pieces, a hat, top, and pants

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.