Natural Beige Overall + hat
Natural Beige Overall + hat

Natural Beige Overall + hat

Regular price€18,00
/
Tax included.

Size
  • In stock, ready to ship

Produktet tona janë prej 100% pambuk. Prudukt i shkëlqyerdhe prodhim cilësor.  Prodhuar nga pëlhurë antibakteriale që rekomandohet për shëndetin e fëmijës dhe foshnjës. 

Kjo shpihozë ka këmbë dhe vjen bashkë me kapele. 

ENGLISH

Our products are made of 100% cotton. Excellent product and production. Made of antibacterial fabric that is recommended for the health of children and babies.

This overall has legs and comes with a hat.

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like