Natural Beige Salopettes, Blouse and & Hat Set
Natural Beige Salopettes, Blouse and & Hat Set

Natural Beige Salopettes, Blouse and & Hat Set

Regular price€25,00
/
Tax included.

Size
  • In stock, ready to ship

Produktet tona janë prej 100% pambuk. Prudukt i shkëlqyer dhe prodhim cilësor.  Prodhuar nga pëlhurë antibakteriale që rekomandohet për shëndetin e fëmijës dhe foshnjës. 

Seti vjen me 3 pjesë, kapele, bluzë dhe pantollona me rripa

ENGLISH

Our products are made of 100% cotton. Excellent product and production. Made of antibacterial fabric that is recommended for the health of children and babies.

The set comes with 3 pieces, a hat, top, and salopettes

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like