Navy Astronaut Jumpsuit
Navy Astronaut Jumpsuit
Navy Astronaut Jumpsuit

Navy Astronaut Jumpsuit

Regular price €45,00 Sale price€32,00
/
Tax included.

Size

I bërë me pëlhurë prej sateni 100% pambuk, me material të brendshme të butë, mikrofibër të laminuar me dy anë.

  • Madhësia: 0-9 muaj /  12-18 muaj / 18-24 muaj
  • Mund ta pastroni në lavatriçe me detergjent të lëngshëm për foshnje në 30 gradë larje delikate.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.