New Year Dress
New Year Dress
New Year Dress
New Year Dress

New Year Dress

Regular price €22,99 Sale price€16,99
/
Tax included.

Size

Fustan për vajza me motive të Vitit të ri. 

Materiali 100% pambuk

Mosha: 1,2,3 dhe 4 vjeç

ENGLISH

Dress for girls with New Year motifs.

Material 100% cotton

Age: 1,2,3 and 4 years old

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.