Oak ~ 120x120 ~ Wrap
Oak ~ 120x120 ~ Wrap

Oak ~ 120x120 ~ Wrap

Regular price€16,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Mbështjellëset e Baby Molla janë shumë funksionale dhe mund të përdoren për karrocë fëmijësh, derisa ushqeheni beben me gji, dhe natyrisht në plazh si një shtrojë apo mbulesë.


Një produkt i shkëlqyeshëm për shumë qëllime edhe për nanat!
Si sarong plazhi i lidhur rreth ijeve, një mbështjellës i modës për kokë, ose një shtrojë e butë për piknik.
* E ilustruar me dorë

Materiali: 100% Pambuk Organik
Madhësia: 120cm x 120cm

Kujdesi: Lani në anën delikate apo në 20-30 grade. 
Organike të çertifikuara nga standardi global i tekstilit organik mbështjellëset tona janë bërë nga pambuku i butë për rehati maksimale.

* Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

ENGLISH 

Baby Molla wraps are super versatile and can be used in the pram, cot, or car, while nursing, at playgroup, and of course on the beach as a playmat.

A great multi-purpose piece for mammas too! 
Beach sarong tied around the hips, a trendy head wrap, or a soft lounging picnic mat.
* Illustrated by hand

Material: 100% Organic Cotton
Size: 120cm x 120cm

Care: Machine wash warm or cool on a gentle/delicate setting.

Organic certified by the global organic textile standard our wraps are soft cotton for maximum comfort.

*Product Color May Slightly Vary Due to Monitor settings. 

* This design was hand-illustrated by Baby Molla, and is protected by law (LAW No. 04 / L-065) on copyright. Any copying will be prosecuted by law.

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.