Organs Puzzle - Puzzle me organe
Organs Puzzle - Puzzle me organe

Organs Puzzle - Puzzle me organe

Regular price€15,00
/
Tax included.

Puzzle me organe ju n  dihmon fëmijëve ti njohin organet dhe të njoftohen më shumë për mënyrën se si funksionin organizmi i njeriut. 

E ngjyrosur me teknologjinë UV.

Madhësia 27x20cm Trashësia 12mm

ENGLISH

Puzzling with organs helps children to recognize the organs and learn more about how the human body works.
Colored with UV technology.
Size 27x20cm Thickness 12mm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.