Pantollone me rrypa - Taupe
Pantollone me rrypa - Taupe

Pantollone me rrypa - Taupe

Regular price€9,99
/
Tax included.

Size - Madhesia

Pantollone me rrypa. Shumë të përshtatshme si dhe të lehta për t'u përdorur. Rrypat vijnë me vrima dhe përpara kanë të vendosura pullat në mënyrë që rrypat ti përshtaten trupit të bebes,

Mosha: 3-6, 6-12, 12-18 dhe 18-24 muaj. 

ENGLISH

Cotton pants. Very comfortable as well as easy to use. The belts come with holes and the knobs are placed in front so that the belts fit the baby's body,

Age: 3-6, 6-12, 12-18 and 18-24 months.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.