Paw Patrol Duvet Cover + Pillow Case
Paw Patrol Duvet Cover + Pillow Case

Paw Patrol Duvet Cover + Pillow Case

Regular price €35,00 Sale price€21,99
/
Tax included.

Këllëf për jorgan (postavë) 140x200cm

Këllëf për jastëk  50x70cm 

materiali: cotton satin 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.